IPSO verandert van naam en wordt QUALIPSO.

De naamsverandering is bedoeld om verwarring te vermijden met de websites ipso.com en ipso.be, die niets te maken hebben met wat wij doen.

Onze doelstelling is samen verder bouwen aan een stevige samenwerking, afgestemd op wat u nodig hebt.  QUALIPSO wil immers uw vertrouwenspartner zijn voor het maken, optimaliseren, digitaliseren en beheren van uw facilitycontracten, zowel financieel als kwalitatief en technisch gezien.

De nieuwe naam en het nieuwe logo staan voor onze evolutie sinds 1997, trouw aan onze gedreven voortdurende zoektocht naar kwaliteitsverbetering.

QUALIPSO biedt u oplossingen op maat voor het opstellen van bestekken, SLA’s en KPI’s, het uitzoeken van geschikte providers, kwaliteitscontrole en totaal contractbeheer.

Dat kan allemaal dankzij ons team van vakmensen en het gebruik van de QUALIPSO Toolbox, die bestaat uit onze gebruiksvriendelijke en intuïtieve tools FLASH 2.0, CASH en CHECK.

In de naam QUALIPSO zit het begrip ” kwaliteit” vervat.  Onze accreditatie (ISO 17020) door BELAC (388-INSP) staat borg voor onze integriteit, onze onafhankelijkheid en onze onpartijdigheid bij controles van de kwaliteit van schoonmaakwerk op basis van de norm EN 13549.

Onze vakgebieden: schoonmaak, onderhoud van groenvoorzieningen, beheer van hygiënebenodigdheden, afvalbeheer, tuinwerk en klussen.

Alleen de naam verandert: aandeelhouderschap, adres, ondernemingsnummer en bankrekening blijven ongewijzigd.

Het team van QUALIPSO blijft tot uw dienst en trouw aan zijn waarden: cocreatie, vakmanschap en dienstbaarheid.

Iets nodig, nog vragen? We staan voor u paraat!

Benoit de Dorlodot
en het hele team van QUALIPSO

//]]>